4 mons, 1 veu: Exposició fotogràfica i concert

El passat 24 d'abril, vam poder gaudir de l'exposició fotogràfica que vàrem organitzar les meues companyes i jo, a l'Espai Sankofa de Patraix. Amès amès, també contàvem amb la col•laboració d'Ela Vin, una cantant que ens va cedir les seues lletres. També participaren en aquest projecte, 4 fotògrafes, que van inspirar-se en totes les lletres de la cantant, i van plasmar alló que varen sentir, a través de les seues fotografies.

Va ser una vesprada de molts preparatius i alguna que altra pressa d'última hora, pero encara així, tot anava cap avant. A les 19:30h, el públic va conençar a entrar al local per gaudir de l'exposició i el concert d'Ela Vin. Aproximadament unes 60 persones,  van acompanyar-nos en el nostre projecte. Quasi totes les persones que asistiren, ens vàren donar l'enhorabona per tota la rebuda per part de tots i totes.

Aquesta ha sigut una experiència molt especial que ha sigut la primera vegada que la organitze juntament amb les meues companyes. El nostre treball durant els últims mesos, ha donat un resultat exel•lent!!!  També cal donar les gràcies a Mar, Alícia, Natàlia i Paula, que són les fotògrafes de l'exposició, també a Ela Vin per les seues meravelloses cançons i el concert, a Pepe per cedir-nos l'Espai Sankofa, a Carles el nostre professor, per la seua ajuda i instruccions i com no a les meues companyes de grup de treball.

Ha sigut una gran experiència realitzada amb molt de treball conjunt.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Valencia Capital Animal

Carnestoltes TASOQUER

La llengua i la política cultural