Carnestoltes TASOQUER

Estem al febrer, i això vol dir que ha arribat Carnestoltes!
Durant aquesta setmana, tots els companys i companyes hem planificat disfressar-nos cada dia d'una temàtica diferent.

DIMARTS:

Dia dels pijames, on tots i totes ens vam possar el nostre millor pijama i també les sabatilles d'estar per casa. Va ser molt còmode anar a classe sense vestir-se, del llit a l'institut !!! 

DIMECRES:

Dia dels anys 80, on tots els companys i companyes, ens vam disfressar amb les nostres millors gales, com a la pel•lícula de "Grease". Les xaquetes de cuir, els pantalons vaquers, llaços al cap i el monyo engominat, va ser part de la nostra vestimenta.

DIJOUS:

La força ens va acompanyar així com les ganes de salvar al món. Era el día d'anar disfressats i disfressades de superherois i villans. Les vestimentes van ser molt variades, ja que alguns anaven de Batman, Robin, Superman, El Soldat de Star Wars, Robin Hood, Llanterna Verda o el Capità Amèrica entre altres.
Pareixia que ens hagueren tret d'un còmic o una pel•lícula de veritat!!!  

DIVENDRES:

Aquest va ser el dia de la temàtica lliure. Cada persona ha decidit com vindre disfressat. Hi ha hagut molta varietat de vestimentes, com per exemple:
Albano el cantant italià, un dinosaure, una princessa de conte, Khaleesi de la sèrie "Juego de Tronos", dos jugadors d'esports, un minion, dos animadores molt divertides amb tutú de colors, Esmeralda la protagonista de 'El geperut de Notredame, una ballarina de dansa del ventre, un pirata, entre altres.

En definitiva, ha sigut una setmana de carnestoltes molt divertida, en la que ens ho hem passat molt bé totes les companyes i companys.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Valencia Capital Animal

La llengua i la política cultural