Valencia Capital Animal

EXPOSICIÓ: 

Al Centre del Carmen hi ha una exposició dedicada als animals, l'explotació humana sobre ells i altres coses relacionades amb aquests.

S'exposen varies coses: l'explotació animal, la caça, la tauromaquia, el maltracte animal a festes, l'extinció de les espècies, santuaris d'animals,etc.

És una exposició reflexiva, on s'ensenya tota la realitat humana que tants no volen veure, que molts desconeixes i que altres s'horroritzen de saber.

S'exposa la barbàrie de les indústries de la carn, "l'art" d'assassinar a sang freda a molts animals com a tradició o festivitat, la hipocresia de tants animalistes que consumixen dia a dia carn animal, vestixen amb ells i els utilitzen per divertir-se o com espectacle...

És una exposició que dóna veu a aquells que no en tenen.

Aquesta estarà exposada fins al dia 8 de gener. Adjunte algunes imatges:





 


FIRA VEGANA:

Els dies 2 i 3 de Desembre hi havia al Centre del Carmen una fira relacionada amb la vida vegana. Hi havia diverses paradetes d'associacions animalistes que venien alguns articles per autogestionar-se; algunes protectores o santuaris animals que feien el mateix; altres d'informació sobre el veganisme i formes de vida que no fan mal als animals ni medi ambient; altres de menjars vegans de diverses tendes del voltant, on estava també la tendeta de VegaDenia que estava al EcoMaclet, un punt violeta on intentaven, a més d'evitar actes masclistes, organitzar una associació de feminisme i antiespecismePACMA on recollien firmes a favor de la llei 0, etc.

S'organitzaven xarrades de diversos temes relacionats amb una vida sosteniblemedi ambientindústries de la carn, sobre la vida vegana, el maltracte animal, i moltes d'altres temes diversos. 
Impartien tallers de formatges vegans, animació per a xiquets, rebosteria vegana, etc

La base de tota aquesta fira era l'antiespecisme i respecte pels animals i medi ambient.
Aquestes son imatges d'una de les xarrades a les que varem assistir:

 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Carnestoltes TASOQUER

La llengua i la política cultural