NOVEMBRE

Resultat d'imatges de noviembre pelicula    Resultat d'imatges de noviembre pelicula

La pel·lícula de NOVEMBRE tracta sobre un grup de joves que es dediquen a la faràndula i formen un grup independent de teatre que es dedica a realitzar interpretacions pels carrers.

Alfredo, el protagonista, decidix crear "un art més lliure, fet amb el cor, capaç de fer que la gent se senta viva". El seu concepte del teatre va més enllà de l'escenari, es trasllada al carrer, cara a cara amb el públic esperant que este s'implique, provocant-ho si és necessari. Les seues actuacions carregades de denúncia social, sense límits ni censures, porten a posar en alerta a les forces de l'ordre públic...
Tant que, alguna de les actuacions és parada per la policia, qui els reten els objectes utilitzats per a esta, i els arresta per agafar-los les dades.

A l'aire lliure, en qualsevol plaça de la ciutat, en un parc o en la majoria de carrers comercials de la ciutat, Alfredo i la seua tropa "novembre" comencen l'espectacle: dimonis per provocar conscienciació de problemàtiques socials, accions agafades a l'extrem de posar les forces de llei i ordre en alerta plena. 
No hi ha cap límit, cap censura; idees úniques que són sempre vàlid tant de temps com el públic deixa de ser el públic i passa a ser part de l'espectacle pronunciat per sorpresa, por, llàgrimes o rialles.

La pel·lícula aconseguix captar molt bé eixe esperit artístic, en gran part perquè va ser rodada com a tal, realitzant els nombres en el carrer davant gent que no sabia que estava sent filmada.

Personalment pense que el fet que els relats dels artistes siguen representats per actors i actrius professionals trenca un poc la màgia dels personatges, ja que són coneguts i saps que realment no són ells qui ho han viscut i sols estan actuant.
Llevat d'això, m'agrada molt la vista alternativa que dóna a una expressió quotidiana com és el teatre. M'agrada el com trenca amb les rutines de la gent que camina un dia normal pel carrer, com intenten conscienciar a la gent amb expressió corporal i representació escènica, i sobretot, la força i màgia amb la qual ho viuen. Actuen de manera voluntària, sense cap lucre, sols per passió i ganes de fer-ho i és una de les coses que més m'han agradat, que res els impedix gaudir de fer els que els agrada.

SENSE CAP DUBTE, RECOMANE QUE TOTHOM VEGA ESTA PEL·LÍCULA 💚

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Valencia Capital Animal

Carnestoltes TASOQUER

La llengua i la política cultural