La Valencianada

El passat dia 27 de febrer, tots els companys i companyes vam  assistir al MUVIM, on estava organitzada per l'EMT, "la valencianada", una gran activitat pensada per aproximadament 1000 alumnes de molts instituts diferents, de la provincia de València.

Aquesta activitat consistia en utilitzar una sèrie de targetes, on possava tot tipus d'informació sobre llocs embrèmatics i monuments de la ciutat de València.
En cada una de les targetes, hi possava tota la informació necessària per arribar als llocs. El contingut era la direcció, la ubicació, una fotografia i un codi QR. 

Després vàrem possar-nos per grups de 4 persones, i en professor ens va repartir unes 5 targetes a cada grup i també un bonobús, facilitat per l'EMT València.

Una vegada fets els grups, cadascún es va dirigir als seus llocs o monuments acordats.
Cada vegada que un grup arrivaba a un lloc, havia de fer-se una foto i pujar-la a la xarxa social Instagram. També havia de possar una sèrie de hastags en les fotos.

A pesar de la pluja, l'objectiu principal de la valencianada, era la orientació amb totes les dades facilitades en les tarjetes, i la correcta util•lització dels autobusos de l'EMT, ademés del treball en grup.

En definitiva, va ser una activitat molt interessant, i ens va permetre conèixer molt millor els monuments i llocs emblemàtics de la ciutat de València.     




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Valencia Capital Animal

Carnestoltes TASOQUER

La llengua i la política cultural