Visita a l'IVAM i els Jardins de Monfort

El passat dia 16 de gener, vam visitar Jardins de Monfort de València, per realitzar una activitat del nostre company Pascual, que va quedar pendent avans de Nadal.
L' activitat va consistir en trobar, per grups, una sèrie de estàtues i llocs característics del jardí, en relació amb el patrimoni.

A continuació ens dirigirem cap a l' IVAM          (Institut Valencià d'Art Modern), on ens esperava una guía del Museu. Una vegada allí, va explicar-mos el tipus de museu que es tractava i les exposicions que hi havien, així com la que teniem que visitar. En primer lloc, la guía anava explicant l'exposició sobre l'art abstracte i entràrem a les diferents sales. Una vegada dins, ens va plantejar visualitzar tot tipus de cuadres i obres d'art, i al mateix temps, ens feia que reflexionàrem sobre alló qué ens transmetien les diferents obres.

Vam visitar totes les sales de l'exposició de l'art abstracte i al final d'aquesta, vam entrar a una sala a fosques, amb una obra que ens va parèixer molt al•lucinant, ja qué es jugava amb el joc de llum i oscuritat per fer creure que hi havia profunditat en l'obra abstracta.

Per finalitzar la visita a l' IVAM, vam poder entrar a un taller on podiem interactuar amb diferents materials reciclats, i crear d'alguna forma, art abstracte, amb efectes de llums recletits a la paret, figures geomètriques, entre altres.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Valencia Capital Animal

Carnestoltes TASOQUER

La llengua i la política cultural