Convivència amb els nous companys

El passat dijous dia 21 de setembre, al acabar l'horari de les classes, quasi tots els companys i companyes, vam quedar per anar a dinar junts a l'antic llit del riu Túria, en concret a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Cadascú va dur-se'n el seu dinar, però també varem comprar beguda i alguns aperitius per acompanyar.
Tots estavem prou animats per compartir amb els nous companys aquest primer contacte de convivència i de propiciar que ens pugam conèixer millor entre nosaltres.

Al acavar de dinar, varem passar una estona molt agradable, ja que varem prantejar divèrsos jocs per amenitzar l'estància en aquest lloc tan emblemàtic de València.
Un dels jocs en el que varem riure molt, va ser, el de possar-se tots en cercle i anar provant uns caramels ( grageas de la pel.lícula de Harry Potter), i endevinar de quin sabor eren, ja que alguns podien estar fastigosos!!!


Però el moment en que més vam gaudir, va ser quan el nostre company Joserra, començà a tocar la guitarra i a cantar cançons. Evidentment, de seguida varem començar tots i totes a cantar i donar palmes al ritme de la música.
Va ser un moment molt especial i divertit on tots participarem i crearem un ambient d'armonia i bon rotllo.

En conclusió, aquest dinar improvissat, va resultar tot un èxit i va fomentar el companyerisme, les primeres impresions positives i experiències com a companys i grup de classe.  

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Valencia Capital Animal

Carnestoltes TASOQUER

La llengua i la política cultural