Entrevista del projecte de l’exposició fotogràfica i concert a Ràdio Klara

El passat dissabte 14 d’abril, vam vistitar el meu grup de treball i jo, el programa de Ràdio Klara “Café con vistas”. Estem treballant amb un projecte, que anem a dur a cap el pròxim dia 24 d’abril, en l’Espai Sankofa de València. 
El nostre projecte, es basa en a partir de la col.laboració d’Ela Vin, una cantant i les seues lletres, hem plantejat a unes 4 fotògrafes amateurs, que interpreten y reflecteixen alló que senten o que els plasmen les lletres de les cançons, d’aquesta cantant.

Algunes de les fotògrafes, que són amigues de les meues companyes d’equip, están estudiant fotografía i disseny audiovidual, però altres, son fotògrafes com a un hobby que les plena i agrada.
Volem organitzar una exposició, amb 6 fotografies de cadascuna de les 4 fotògrafes, i també al mateix temps de l’exposició, hem plantejat a la cantant Ela Vin, que faça un concert amb les seues cançons, que han sigut interpretades i reflectides per les fotògrafes a les fotos exposades. El nom de l'exposició i concert és: "4 mons, 1 veu".

Amb aquest projecte, volem donar importància i visualitzar a la fotografía amateur i tambe la música alternativa i en directe. També pensem i volem donar visibilitat al paper de les dones i la seua importància en la nostra societat i vida, gràcies a la col.laboració de totes les fotògrafes, les imatges exposades i la cantant.

L’exposició i el concert, será el pròxim dimarts 24 d’abril, a l’Espai Sankofa (Patraix), València.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Valencia Capital Animal

Carnestoltes TASOQUER

La llengua i la política cultural