Tornem a la rutina

Han passat les vacances de Nadal, que ens han servit per deconnectar i estar gaudint amb els nostres familiars.
Però ja és gener i es hora de carregar les piles i continuar amb el curs.

Dimecres passat tinguerem un exàmen d'Animació i Gestió Cultural, en que hi teniem que estudiar i reflectir els continguts donats a classe, també els del primer trimestre.
Aquests eren, per exemple, la definició de la Democtratització de la Cultura i la Democràcia Cultural, també els Agents Culturals com el sector públic, privat i sense ànim de lucre.
Altres continguts estudiats per a l'exàmen, eren el concepte de Patrimoni i tot el que engloba, així com la seua relació amb la UNESCO i el Patrimoni  Inmaterial i Material de la Humanitat.
Després, un dels temes més importants, que apareixien a l'exàmen, va ser el Màrqueting a la Cultura, així com totes les formes que influeix en aquesta i la comercialització i difusió cap als clients.

En altres mòduls, també teniem feina per realitzar en Nadal, com és en Context de l'Animació Sociocultural, on haviem de treballar un power point amb la Llei de la Dependència. També vam veure la pel•lícula "El Milagro de Candeal" i fer un anàlisi amb unes qüestions, per a Desenvolupament Comunitari.

En aquests moments, estem organitzant, per grups, unes dinàmiques enfocades a xiquets i xiquetes de 6 anys, on a partir d'una cançó, hem de desenvolupar i crear dinàmiques de grup per promoure la cooperació i la cohesió dels xiquets i xiquetes.
Aquesta és una tarca per al mòdul de Dinamització de Grups.

En definitiva, estem entrant quasi a l'equador l'aquest curs, i és hora de continuar treballant de valent per seguir aprenent més conceptes i coses noves sobre el nostre Cicle l'Animació Sociocultural i Turística.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Valencia Capital Animal

Carnestoltes TASOQUER

La llengua i la política cultural