STOP!!! a la violència de gènere

El passat divendres, en la sessió de teatre, tractàrem el tema de la violència de gènere i com repercuteix en la societat.

Vam possar-se per parelles i cada persona tenia que contar-li a l'altre company, una situació de discriminació o violència de gènere.
Després havien de juntar-se amb altres dues persones i escollir la situació més significativa o representativa, perque la plasmaren en una escena.

Cada grup anava representant la seua escena i els demés companys, com espectadors, havien d'intentar averiguar allò que es representava, mitjançant dir com es sentien les persones que plasmaven l'escena, segons el paper que hi feien en aquesta.

Després, eixíen a l'escena uns voluntaris que feien d'àngel i dimoni dels "actors" que representaven una discriminació, i amb açò, es pretén plasmar els pensamens o sentiments que pot tenir una persona en un moment de violència o discriminació. 

Aquesta sessió ha sigut molt intensa, ja que la violència de gènere, és una lacra que s'ha d'abolir. Ens hem volcat en treballar amb aquest tema i possem tot l'ènfasi per dir STOP!!! a la violència de gènere o qualsevol discriminació a les persones.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Valencia Capital Animal

Carnestoltes TASOQUER

La llengua i la política cultural